Selectează o Pagină

EXTRACT ULEIOS DE GALBENELE

Uleiul obtinut din galbenele se foloseste extern atat in scop dermatologic, cat si cosmetic. Se uti­lizeaza ca cicatrizant, in diferite ulcere, plagi infectate, sau ca anti­in­fla­mator in dege­raturi. Ajuta la vindecarea rapida, reduce senzatia de durere si usturime.

Are actiune cicatrizanta, tonica, imbunatateste circulatia periferica, calmeaza iritatiile, face pielea mai ferma si mai tonifiata, este antiinflamator, antioxidant, usor antibacterian, antiseptic, usor astringent, antiradicalar si protector. Este recomandat mai ales pentru pielea uscata, sensibila, pielea fragila, delicata si pielea copiilor. stolné lampy heureka casio prw 1500 7ver recenze ps3 mount and blade warband nintendo switch lets go edition conexion cable de red lego technic claas sviečka rovná 170mm biela nike air max 720 undercover alfabetdyr plakat háčkovany listok kaucukovye doski k bazeinu nike air max 720 undercover desktop sls printer la roche posay solspray philips hue bridge 1 v 2 

Zeci si sute de studii sunt facute cunoscute publicului despre efectele acestei plante minunate.

Un studiu italian realizat in anul 2001 arata ca o combinatie de extracte de galbenele si de sunatoare, in proportii egale, mareste viteza de vindecare a operatiilor, favorizand o cicatrizare estetica si lipsita de complicatii. Studiul a fost facut asupra femeilor care au avut nasteri prin operatii de cezariana, iar participantele au fost mai mult decat multumite de efectele tratamentului.

Un alt studiu francez efectuat intre anii 1999 si 2001 a verificat efectele unguentului de galbenele pe 254 de paciente supuse la radioterapie, dupa interventii chirurgicale in cancerul de san. Pacientele au facut trei aplicatii pe zi cu unguentul de galbenele (care a fost comparat cu unguentul alopat pe baza de trolamina, cel mai frecvent recomandat de radiologi). Pacientele tratate cu galbenele au prezentat leziuni ale pielii simtitor mai reduse ca dimensiuni si frecventa, au avut mai putine dureri, au suportat mai bine tratamentul radioterapeutic si l-au intrerupt intr-un procent mult mai mic decat cele care au folosit unguentul cu trolamina.