Mergi la conţinutul principal
x

Termeni și condiții

Acest sait este administrat de catre Atelier Dragomirna SRL, cu sediul în Mitocul Dragomirnei, str. Principala, nr. 150, județul Suceava,  CUI 30388533, J33/518/2012, Telefon: 0756 468 079, e-mail: contact@atelierdragomirna.ro

Utilizarea acestui sait, plasarea de comenzi prin telefon, fax sau online reprezintă acceptul dumneavoastră pentru Termenii şi condiţiile prezentate în continuare.

Vă recomandăm să citiţi cu atenţie prezentul document. Atelier Dragomirna SRL își asumă dreptul de a face modificări ale acestora, fără o notificare prealabilă. În această pagină va fi afişată întotdeauna cea mai recentă versiune a Termenilor şi condiţiilor care reglementează activitatea pe saitul www.atelierdragomirna.ro.

Confidențialitate

S.C. ATELIER DRAGOMIRNA S.R.L. garanteaza confidentialitatea datelor personale ale tuturor celor care completeaza formularul de inscriere.

Prin furnizarea adresei de email pe site-ul atelierdragomirna.ro va dati consimtamantul in mod expres si neechivoc ca datele dumneavoastra cu caracter personal (adresa de e-mail) sa intre in baza de date a societatii S.C. ATELIER DRAGOMIRNA S.R.L. si sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre aceasta.

Scopul colectarii datelor dvs de catre S.C. ATELIER DRAGOMIRNA S.R.L. este transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing de pe sait-ul administrat de S.C. ATELIER DRAGOMIRNA S.R.L., efectuarea de statistici interne, fara alte obligatii din partea S.C. ATELIER DRAGOMIRNA S.R.L.

Orice persoană înregistrată poate cere oricând eliminarea sa din baza de date, într-un email trimis la adresa contact@atelierdragomirna.ro.

S.C. ATELIER DRAGOMIRNA S.R.L. va prelucra datele cu caracter personal pe perioada existentei contului persoanei vizate, iar ulterior stergerii contului persoanei vizate, S.C. ATELIER DRAGOMIRNA S.R.L. va transforma datele cu caracter personal in date anonime si le va prelucra in scopuri statistice interne, pe durata existenta a societatii.  Datele dumneavoastra sunt destinate utilizarii de catre S.C. ATELIER DRAGOMIRNA S.R.L. si nu vor fi dezvaluite tertilor.

Datele dumneavoastră personale vor putea fi transmise autorităţilor, pentru efectuarea oricăror verificări justificate, în baza legii.

S.C. ATELIER DRAGOMIRNA S.R.L. certifică faptul că va respecta drepturile stipulate în Legea nr. 677/2001 privind protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comerţul electronic, precum şi a Ordonanţei nr. 130/2000 privind protecţia consumatorilor la încheierea şi executarea contractelor la distanţă, cu modificările ulterioare.

Orice tentativă de accesare a datelor personale ale altui utilizator, de modificare neautorizată a conţinutul saitului sau de afectare a performanţelor serverului pe care ruleaza saitul, va fi considerată tentativă de fraudare a saitului şi va conduce din partea noastră la sesizarea organismelor de cercetare legală împotriva aceluia care a încercat acest fapt.

Politica de confidentialitate cu privire la newsletter-ul Atelier Dragomirna

Scopul solicitării acestor informații de către S.C. ATELIER DRAGOMIRNA S.R.L. este de a menține contactul cu dumneavoastră și a vă informa periodic asupra promoțiilor existente, precum și comunicări viitoare despre ofertele noastre.

Înțelegeți și sunteți de acord că S.C. ATELIER DRAGOMIRNA S.R.L. poate utiliza datele dumneavoastra de contact în scopul consultării sau informării dumneavoastra cu privire la produsele, ofertele și promoțiile noastre. Puteți renunța la acest privilegiu prin serviciul de dezabonare din cadrul mesajelor email primite.

S.C. ATELIER DRAGOMIRNA S.R.L. își exercită dreptul de a modifica oricare din articolele prezentului regulament în scopul de a asigura coerența și corectitudinea desfășurării campaniei "Aboneaza-te la Newsletter-ul Atelier Dragomirna". S.C. ATELIER DRAGOMIRNA S.R.L. va afișa orice modificare a prezentului regulament pe sait.

Copyright

Atelier Dragomirna este marcă înregistrată a SC ATELIER DRAGOMIRNA SRL, care beneficiază de toate drepturile legale ce decurg de aici.

SC ATELIER DRAGOMIRNA SRL declară că întreg conţinutul de pe saitul www.atelierdragomirna.ro este original şi că toate resursele folosite (text, multimedia) nu încalcă legea dreptului de autor. Pentru raportarea oricăror cazuri de încălcare a drepturilor de autor, ne puteţi contacta folosind adresa de email contact@atelierdragomirna.ro.

Întregul conţinut al saitului www.atelierdragomirna.ro este autentificat notarial şi este apărat de Legea pentru protecţia drepturilor de autor şi de legile privind proprietatea intelectuală şi industrială. Folosirea fără acordul atelierdragomirna.ro a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legii in vigoare.

SC ATELIER DRAGOMIRNA SRL interzice în mod explicit, făcând pentru asta uz de toate mijlocele tehnice şi legale, copierea, vinderea sau exploatarea informaţiilor din sait în orice manieră care aduce atingere intereselor SC ATELIER DRAGOMIRNA SRL, proprietarul de drept şi de fapt al saitului www.atelierdragomirna.ro.

Informaţii personale

Sunteţi de acord că furnizarea produselor şi serviciilor va începe după îndeplinirea completă a formalităţilor de înregistrare cerute de sait, într-o manieră corectă, completă şi exactă.

Înţelegeţi că sunteţi responsabil pentru toate acţiunile care decurg din folosirea contului personal de pe www.atelierdragomirna.ro nu poate fi făcut responsabil pentru neglijenţa utilizatorului cu privire la securitatea şi confidenţialitatea contului şi parolei sale.

Ne rezervăm dreptul de a suspenda ori desfiinţa conturile neconforme cu realitatea, incomplete sau frauduloase.

Prezentare produse

SC ATELIER DRAGOMIRNA S.R.L. garantează conformitatea produselor ce urmează a fi livrate cu descrierea caracteristicilor din paginile de prezentare.

Plasarea unei comenzi

Prin plasarea unei comenzi pe saitul nostru se consideră că încheiați un contract cu noi. Pentru a plasa o comandă, vă rugăm să urmați pașii indicați și să oferiți datele necesare pentru înregistrarea și procesarea comenzii. După plasarea comenzii veți primi o confirmare de înregistrare, iar în panoul de client veți putea urmări situația comenzii.

Ambalare și livrare

În vederea livrării, curierul vă va contacta pentru a vă consulta cu privire la ora la care doriți să vă fie predat coletul. Livrarea comenzii se va consemna în actele de predare-primire semnate de dumneavoastră și de curierul care a efectuat livrarea. Firma de curierat cu care colaborăm noi este Fan Courier.

La momentul livrării, vă rugăm să verificați integritatea ambalajului produsului. În cazul în care observați că ambalajul este deteriorat, menționați acest aspect în actele de predare-primire și returnați coletul cu produsul curierului care a efectuat livrarea.

Dacă după deschiderea coletului observați neconformități între comanda dumneavoastră și produsele primite, vă rugăm să ne contactați imediat. Deși această situație este puțin probabilă, într-o astfel de eventualitate vom depune toate eforturile pentru a remedia situația în cel mai scurt timp.

Plata

Plata comenzilor plasate de dumneavoastră se va face ramburs (la primirea coletului), pentru comenzile sub 199 lei. Pentru comenzi mai mari de 199 lei, va trebui să plătiți un avans de 20% în contul firmei noastre. La livrare, veți plăti doar diferența.

Limitări ale responsabilităților

Ținând cont de reglementările legislative în vigoare, S.C. Atelier Dragomirna S.R.L nu are nici o responsabilitate în ceea ce privește:

  • diferențele între imaginea unui produs din magazin, așa cum ea apare pe monitorul dumneavoastră și produsele primite, diferențe care se referă la culoare, aspect, gust
  • nepotrivirea între scopul pentru care a fost cumpărat un produs și funcționalitatea lui.
  • informațiile eronate furnizate de cumpărător. Vânzătorul are dreptul de a verifica orice comandă telefonic, cerându-i cumpărătorului confirmarea unor date personale sau legate de comandă.
  • întârzierile la livrare datorate curierului/poștei
  • deteriorările, distrugerile, pierderile survenite pe timpul transportului până la destinatar, care cad în sarcina transportatorului.
  • conținutul sau natura site-urilor prin link-urile cărora un client ajunge în magazin.

Toate informațiile de pe acest site sunt publicate cu scop informativ și nu substituie sfaturile sau prescripțiile medicului dumneavoastră sau a oricărui personal medical calificat.

Nu folosiți informațiile prezente în aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sănătate sau boală sau de a înlocui medicamentele și tratamentele prescrise de personalul medical autorizat.

S.C. Atelier Dragomirna S.R.L nu este responsabilă sau răspunzatoare pentru: daune aduse calculatorului dumneavoastră sau viruși care ar putea să vă infecteze calculatorul sau alt echipament ca urmare a accesării, utilizării de către dumneavoastră sau navigării pe sait-ul nostru sau descărcarea de către dumneavoastră a vreunui conținut, informație, materiale, date, text, imagini, video sau audio de pe sait-ul nostru.

S.C. Atelier Dragomirna S.R.L nu răspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefuncționării sait-ului precum și pentru cele rezultând din imposibilitatea de accesare anumitor link-uri publicate pe sait.

Drept aplicabil

În cazul unor eventuale conflicte în relație cu cumpărătorii se va încerca rezolvarea acestora pe cale amiabilă, iar dacă aceasta nu va fi posibilă, conflictul va fi soluționat în instanță, în conformitate cu legile în vigoare ale Statului român.

Prin accesarea și comandarea de produse de pe saitul www.atelierdragomirna.ro sunteți de acord cu Termenii și condițiile de utilizare.

Acești Termeni și condiții se vor aplica tuturor comenzilor plasate. Ne rezervăm, de asemenea, dreptul de a modifica Termenii și condițiile, în vederea îmbunătățirii serviciilor noastre, de câte ori este nevoie.