Mergi la conţinutul principal
x

Tinctura de sanziene 100 ml

    De-a lungul anilor, preparatele din această plantă au dovedit o influență benefică asupra activității glandei tiroide, respectiv a aparatului renal și respirator. În plus, ele au și un rol de stimulent digestiv prin principiile sale amare (efect laxativ), precum și o acțiune benefică asupra stărilor de oboseală și slăbiciune (tonic general).


    Astfel, consumată intern, tinctura de sânziene susţine organismul în afecțiuni ale glandei tiroide, în afecțiuni renale (mărește cantitatea de urină eliminată în timp) și respiratorii (calmează iritația gâtului și a faringelui, cu efect plăcut asupra corzilor vocale, în afecțiuni ale corzilor vocale), în combaterea durerilor provocate de gută, prin reducerea procesului inflamator.

Preţ
18 Lei

Ingrediente: alcool etilic (40%); parti aeriene de Sanziene (Galium verum) - 5% (Conc. alc: 30% v/v)

Greutate
150g

Proprietăți

Ingrediente

Mod de utilizare: Intern - adulti si tineri de peste 15 ani, cate 25 - 30 de picaturi, de 3 ori pe zi, inainte de masa, diluate in 100 ml apa (jumatate de pahar).
Copii intre 7 si 14 ani: 1/2 din doza adultului.

Contribuie la: functionarea normala a tractului hepatobiliar
Contraindicatii: alergie la Sanziene / plante din fam. Rubiaceae, persoane carora le este interzis / limitat consumul de alcool, copii, sarcina si alaptare.