Mergi la conţinutul principal
x

Tinctura de isop 100 ml

Datorită principiilor active conținute, planta are acțiune expectorantă, diuretică, antiseptică, digestivă, de normalizare a tensiunii arteriale, tonică și antispastică.

Ca urmare, tinctura de isop este indicată în special în afecțiuni respiratorii (bronșită, laringită, tuse, răgușeală) și în afecțiuni ale aparatului digestiv ca tonic amar, cu rezultate foarte bune în flatulență, dureri de stomac și balonare,  dar și în afecțiunile aparatului genito-urinar, în amenoree și leucoree. În plus, isopul acționează și asupra sistemului nervos, în anxietate, oboseală, tensiune nervoasă, stres, precum și în leziuni ale pielii – arsuri, tăieturi, dermatite, eczeme, inflamații.

Preţ
18 Lei

Ingrediente: alcool etilic (min 33% v/v), Isop (Hyssopus officinalis), părţi aeriene (5%).

Greutate
150g

Ingrediente

Mod de utilizare: adulți și tineri de peste 15 ani, câte 20 - 30 picături de 3 ori pe zi, înainte de masă, diluate în 50 ml apă. Copii intre 7 şi 14 ani: numai sub supravegherea medicului.

Contribuie la: calmarea iritațiilor gâtului și faringelui, cu efect plăcut asupra corzilor vocale, susținerea sănătații oaselor și articulațiilor.

Contraindicații: alergie la Isop/plantă din Fam. Lamiaceae, persoane cărora le este interzis/limitat consumul de alcool, copii, sarcină şi alăptare.