Mergi la conţinutul principal
x

Tinctura de echinacea 100 ml

De-a lungul anilor, preparatele cu echinacea şi-au dovedit eficacitatea în ceea ce priveşte creşterea capacităţii de apărare a organismului faţă de diverşi agenţi infecţioşi, principiile active conţinute de extractul de echinacea acţionând la diferite nivele ale sistemului imunitar.

            Astfel, tinctura de echinacea susţine organismul în stări de răceală şi gripă, este adjuvant în diferite inflamaţii respiratorii (faringită, laringită, traheită, bronşită, amigdalită) şi are un efect extrem de bun de calmare a durerilor.

Preţ
18 Lei

Ingrediente: alcool etilic (40% vol.), Echinacea purpurea - părţi aeriene.

Greutate
150g

Ingrediente

Mod de utilizare: intern - adulți și tineri de peste 15 ani, 30-40 picături diluate în 50 ml apă de 3 ori pe zi, înainte de masă. Copii intre 7 şi 14 ani: 1/2 din doza adultului. Extern: tamponare locală.

Contribuie la: intern stimularea sistemului imunitar, menținerea sănătății căilor respiratorii superioare, tonic general; extern menținerea sănătății pielii și a cavității bucale.

Contraindicații: alergie la echinacea/plante din Fam. Asteraceae, persoane cărora le este interzis/limitat consumul de alcool, copii, sarcină şi alăptare.