Mergi la conţinutul principal
x

Tinctura de catina si propolis 100 ml

Fructele de Cătină conțin o serie de substanțe biologice active valoroase, cu rol foarte important în reglarea metabolismului uman, cu acțiune terapeutică și curativă în prevenirea și tratarea unor boli de ochi, piele, acnee juvenilă, gastroenterite, hepatite cronice, afecțiuni renale, hipertensiune arterială, avitaminoze, boli ale sistemului nervos, arsuri, etc.
 

Utilizată extern, aceasta ajută la menţinerea sănătăţii cavităţii bucale şi a integrităţii pielii fiind bun protector al tegumentelor contra radiaţiilor.

In ceea ce priveste propolisul, acesta este cunoscut astăzi ca unul dintre cele mai surprinzătoare produse naturale cu rol:

 - antibacterian

 -  antimicotic (faţă de Candida albicans);

 -  antiviral (faţă de virusul Herpes simplex);

 -  dezinfectant (este o proprietate legată de proprietatea antibiotică a propolisului);

 -  antispastic (manifestă efect de calmare, de liniștire, de sedare, împotriva durerii);

 -  imunostimulator (crește capacitatea de apărare a organismului);

 -  efect antialergic, antitumoral;

 -  nutritiv (datorită conținutului de minerale și bioflavonoide);

 -  curăță și înmoaie pielea, elimină excrescențele;

 -  cicatrizant.

Preţ
20 Lei

Ingrediente: alcool etilic (70%v/v), fructe de Cătină-albă (Hippophaë rhamnoides) - 20%; propolis - 5%. Cont. alc.: min. 49%v/v.

Greutate
150g

Ingrediente

Mod de utilizare: intern - adulți și tineri de peste 15 ani, câte 30 - 40 picături de 3 ori pe zi, înainte de masă, diluate în 50 ml apă. Copii între 7 şi 14 ani: ½ din doza adultului. A se agita flaconul înainte de utilizare.

Cătina contribuie la: susținerea sistemului imunitar, buna funcționare a tractului intestinal și a sistemului cardiovascular; completarea necesarului de vitamine al organismului.

Contraindicații: alergie la fructe de Cătină/plante din Fam. Eleagnaceae sau la propolis, persoane cărora le este interzis/limitat consumul de alcool, copii, sarcină şi alăptare.