Mergi la conţinutul principal
x

Tinctura de cătina 100 ml

Fructele de cătină conțin o serie de substanțe biologice active valoroase, cu rol foarte important în reglarea metabolismului uman, cu acțiune terapeutică și curativă în prevenirea și tratarea unor boli de ochi, piele, acnee juvenilă, gastroenterite, hepatite cronice, afecțiuni renale, hipertensiune arterială, avitaminoze, boli ale sistemului nervos, arsuri, etc.

Utilizată extern, aceasta ajută la menţinerea sănătăţii cavităţii bucale şi a integrităţii pielii, fiind bun protector al tegumentelor contra radiaţiilor.

Preţ
18 Lei

Ingrediente: alcool etilic (min 35% v/v), Cătină albă (Hippophaë rhamnoides) fructe (20%).

 

Greutate
150g

Ingrediente

intern - adulți și tineri de peste 15 ani, câte 30 - 40 picături de 3 ori pe zi, înainte de masă, diluate în 50 ml apă; extern - aplicaţii locale, gargară cu soluţia diluată. Copii între 7 şi 14 ani: ½ din doza adultului. A se agita flaconul înainte de utilizare!

Contraindicații: alergie la fructe de Cătină/plante din Fam. Eleagnaceae, persoane cărora le este interzis/limitat consumul de alcool, copii, sarcină şi alăptare.

Contribuie la: apărarea naturală a organismului, susținerea metabolismului şi a sistemului cardiovascular, buna funcționare a mucoaselor de la nivelul ochilor şi a gurii.