Mergi la conţinutul principal
x

Sirop muguri de brad sticla 250 ml

Datorită compoziţiei bogate în substanțe active, preparatele din brad au calităţi deosebite în numeroase afecțiuni, fiind utilizat în special în afecțiuni ale apartului respirator: stimulează secreţiile mucoaselor, fiind apreciat în special ca expectorant; componentele din uleiul esenţial au acţiune analgezică, antiseptică pulmonară, antitusivă, deodorantă, expectorantă, stimulentă şi tonică;

            De asemenea au proprietăţi uşor diuretice.

            Este cunoscut efectul de vindecare a afecțiunilor laringelui, traheei și bronhiilor, de adjuvant  în pneumonie, pleurezie, bronșita cronica, astm bronșic și tuberculoză.

            Preparatele din muguri de brad au efecte benefice intervenind și în boli digestive (gastroenterite, ulcere, infecții intestinale, colite de fermentație, diaree, balonări, lipsa poftei de mâncare), afecțiuni renale (cistite, nefrite, pielite). În plan psihologic constituie un adjuvant în stări de agitație, încordare, nervozitate.

            Zahărul invertit se obține direct din decoctul (extractul apos) de muguri de brad, prin fierbere și adaos de zeamă de lămâie.

Preţ
20 Lei
Stoc epuizat.

Ingrediente: zahăr invertit (49,5% zahăr, 1% suc de lămâie);  extract apos din muguri de brad/Abies alba 49,5%.

Greutate
350g

Mod de utilizare: adulți – câte o lingură (cca 15 ml) de 3 - 4 ori pe zi; copii – câte o linguriță (cca 5 ml)  de 3 - 4 ori pe zi. Durata curei: 7 – 14 zile.

Contribuie la: apărarea organismului împotriva microorganismelor dăunătoare, stimularea apetitului, îmbunătățirea clarității vocii și întărirea plămânilor.

Contraindicat persoanelor alergice la muguri de brad. A se consuma cu prudență de către persoanele diabetice.