Mergi la conţinutul principal
x

Sirop de brad cu echinacea sticla 200 ml

Datorită compoziţiei bogate în substanțe active, preparatele din muguri de brad au calităţi deosebite în numeroase afecțiuni, fiind utilizate în special în afecțiuni ale apartului respirator:

  • stimulează secreţiile mucoaselor, fiind apreciate în special ca expectorant;
  •  componentele din uleiul esenţial au acţiune analgezică, antiseptică pulmonară, antitusivă, deodorantă, expectorantă, stimulentă şi tonică;

De asemenea au proprietăţi uşor diuretice.

Este cunoscut efectul de vindecare a afecțiunilor laringelui, traheei și bronhiilor, de adjuvant  în pneumonie, pleurezi, bronșita cronica, astm bronșic și tuberculoză.

Preparatele din muguri de brad au efecte benefice intervenind și în boli digestive (gastroenterite, ulcere, infecții intestinale, colite de fermentație, diaree, balonări, lipsa poftei de mâncare), afecțiuni renale (cistite, nefrite, pielite).

Preparatele cu echinacea şi-au dovedit eficacitatea în ceea ce priveşte creşterea capacităţii de apărare a organismului faţă de diverşi agenţi infecţioşi, principiile active conţinute de extractul de echinacea acţionând la diferite nivele ale sistemului imunitar.

Astfel, extractul de echinacea susţine organismul în stări de răceală şi gripă,  este adjuvant în diferite inflamaţii respiratorii (faringită, laringită, traheită, bronşită, amigdalită, cu efect extrem de bun de calmare a durerilor de gât), infecții urinare, afecţiuni ginecologice de natură inflamatorie (anexite, metroanexite), herpes.

Preţ
20 Lei
Stoc epuizat.

Ingrediente: zahăr invertit (49,5% zahăr, 1% suc de lămâie);  extract apos din plante (muguri de brad/Abies alba 87%, părţi aeriene de Echinacea purpurea 13%) 49,5%.

Greutate
300g

Mod de utilizare: adulți – câte o lingură (cca 15 ml) de 3 - 4 ori pe zi; copii – câte o linguriță (cca 5 ml)  de 3 - 4 ori pe zi. Durata curei: 7 – 14 zile.

Contribuie la: buna funcţionare a sistemului de apărare a organismului, sănătatea tractului respirator, eficient în caz de iritaţie a gatului şi faringelui, cu efect plăcut asupra corzilor vocale.

Contraindicat persoanelor alergice la ingredientele produsului. A se consuma cu prudență de către persoanele diabetice.