Mergi la conţinutul principal
x
Crinul este o floare minunată

Crinul – noblețe și simplitate pentru tenul tău

Blând și delicat, simbol al purității și eleganței, crinul a reușit dintotdeauna să atragă atenția atât datorită legendelor țesute în jurul său, cât și datorită compoziției sale.

Foarte apreciat încă din cele mai vechi timpuri, crinul este un ingredient renumit pentru efectul său de luminare și catifelare a pielii. Crinul alb este o floare extrem de delicată, sensibilă, dar foarte puternică în principii active.

Uleiul de crin este folosit în aplicații cosmetice în special pentru atenuarea petelor pigmentare și a roșeții pielii. Pentru preparare se folosesc petale de crini albi macerate în ulei presat la rece.Extractul uleios din flori de crin, ingredientul de bază folosit la prepararea cremei cu crin, este benefic tenurilor sensibile, uscate, ușor iritabile.

Pentru ce recomandăm crema cu crin?

  • Reducerea ridurilor fine din jurul ochilor și a aspectului cearcănelor
  • Îngrijirea tenului cuperozic
  • Estomparea semnelor de îmbătrânire
  • Hidratarea și calmarea pielii iritate
  • Atenuarea petelor pigmentare și roșeața
  • Hrănirea și tonifierea tenului, oferindu-i elasticitate

Cum se utilizează crema cu crin?

  • Crema se aplică în strat subţire pe pielea umedă, pentru ca substanțele din produs să se absoarbă mai ușor
  • Se masează uşor până la absorbţie completă, folosind mişcări ample şi circulare

Crema cu crin este un preparat natural, a cărei formulă îmbină ingrediente atent selectate care oferă tenului exact ceea ce are nevoie: îngrijire, hidratare, protejare.

 

Etichete